8.a

Egy általánosiskolai osztály

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Második és harmadik napirendi pont...

2011.10.10. 11:00 anrab

A szomorúságon túllépve vettük utunkat a "Vadászház" felé. A vacsorához itt gyülekeztünk. Sajátos programmal, eddigiektől eltérő módon bonyolítottuk le az estét. Lazára vettük a figurát, az osztályfőnöki órát elhagyva (pár percet azért kapott a tanár úr, hogy véleményét, nézetét, tanításait elmondja :-) csaptunk bele a lecsóba. Illetve a marha pörköltbe, mert az volt a menü. Nagy Peti főzte, ügyes volt, mert nagyon finom lett, a tőle megszokott színvonalat, ízvilágot hozta mindenki megelégedésére. Desszertként a lányok által sütött és szervírozott édességeket fogyasztottuk némi folyadékkal (alkohol tartalmú és attól mentessel egyaránt).

Ezután jött a kérés, mivel olyanok is eljöttek, akik egy-két találkozót kihagytak, hogy mégis szóljon mindenki pár szót magáról. Ennek - váltakozó időtartamban és tartalommal - eleget tettünk mindannyian. Jeszinek szinte minden osztálytársához volt megjegyzése, mellyel sikerült mindannyiunk szájára mosolyt varázsolnia. Többen megállapítottuk, hogy egy humorista veszett el benne (131 kg-os testtömegét tekintve, lehet, hogy kettő is lakozik benne :-)

 

Kötetlen beszélgetés, iszogatás közben/után különböző valós- és átlátszó indokokkal elkezdett a "nép" szállingózni, hazafél menni. Éjfélre szinte mindenki haza is ért.

Én jól éreztem magam, remélem, ezzel nem voltam egyedül. Jó volt látni benneteket, jó volt hallani rólatok és családotokról.

Köszönet Jutkának a szervezésért, Petinek a finom pörköltért, és mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult az estéhez (sütemény, üdítő, alkohol tartalmú italok...).

Képek >>

A bejegyzés trackback címe:

https://osztaly81.blog.hu/api/trackback/id/tr313291372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása